Loading

Bioscan SRT

//harmooniaal.nl/wp-content/uploads/2017/01/srt-scan-header-1920-400.jpg
https://harmooniaal.nl/wp-content/uploads/2017/01/Systeem-600x600.jpg

Hoe werkt de Bioscan SRT?


De Bioscan SRT bevat de nieuwste computertechnieken en werkt volgens een unieke combinatie van Acupunctuur, Biofeedback en Homeopathie. Gebaseerd op de uitgangspunten van de Bio-elektrische (Frequentie-) Geneeskunde die stelt dat, alle substanties, al dan niet levend, een unieke en meetbare energetische frequentie bezitten.

Electro acupunctuur volgens Voll (EAV) werd in ongeveer 1955 door dr. Voll ontdekt en in de daarop volgende jaren doorontwikkeld tot een verfijnde diagnostische methode van meten. Het is een moderne vorm van onderzoek waarbij reacties van het menselijk lichaam cijfermatig in kaart worden gebracht. Deze methode is gebaseerd op twee oude beproefde geneeswijzen, namelijk de Chinese acupunctuur en de homeopathie, en vormt zo een combinatie van Westerse elektronica met Chinese acupunctuur.

Het grondprincipe: bepaalde acupunctuurpunten op de huid hebben een wederzijdse relatie met bepaalde organen, weefselstructuren en emoties in het menselijk lichaam. Deze verfijnde diagnostische methode, zonder gebruik te maken van naalden, biedt belangrijke voordelen. Er kan exact bepaald worden waar een energetische blokkade zich bevindt. Deze blokkades kunnen worden opgeheven, waardoor energie weer vrijuit gaat stromen. Ook kunnen ziekteprocessen in een vroeg stadium onderscheiden worden.


Hoe gaat een meting met de Bioscan SRT?

Je krijgt 2 clips aan de vinger en een clip aan het shirt bij de hals. Zo kan de Bioscan SRT frequenties die in de software opgeslagen zitten naar jou sturen waarop jij reageert en een eigen frequentie terugstuurt. Aan de hand van de teruggestuurde frequenties kan er zo tot op celniveau gemeten worden of een meridiaan, orgaan, weefsel, spier, hormoon, gewricht, klier etc uit balans is.

Alles wat doorgemeten is wordt omgezet en kleurrijk in kaart gebracht. Groen betekent in balans, rood en rose is uit balans op dit moment en blauw met zwart geeft een chronische balansverstoring aan.

Vervolgens wordt je behandeld. Door de juiste frequenties aan te bieden kan de Bioscan SRT de bij jou gevonden blokkade opheffen en ondersteunt het je zelf genezend vermogen van je lichaam.

Tijdens de behandeling wordt er allereerst gekeken naar het stromen van de energie over het gehele lichaam (meridiaan netwerk). Vervolgens meten we emotioneel wat jou zo uit balans haalt. Deze 2 uitslagen bespreken we samen en koppelen we aan elkaar.

Zijn meridianen en emoties in balans, dan kan er gekeken worden naar ander dingen als;

Voeding
Welke voedingsstoffen leveren jou stress op. Oftewel, welk voedingsmiddel kost energie om te verteren i.p.v. dat het energie oplevert. Door deze in balans te brengen OF door deze voedingsmiddelen een tijdje niet te nuttigen krijg je weer meer grip op je lichaam, wat nodig is om deze in een zo gezond mogelijke staat te brengen en te houden. Voeding is tenslotte de motor van ons lichaam!

Supplementen
Soms is het nodig om bij tekorten suppleties voor te schrijven. Ook deze worden meteen gemeten. Jouw lichaam geeft zelf aan waar het een tekort aan heeft en welke supplementen jou zullen helpen om weer in balans te komen.

In mijn praktijk, Harmooniaal, werk ik volgens een holistische visie a.h.v. de 5 natuurgerichte principes van de beroepsvereniging B.A.T.C.

Disclaimer: De metingen met de BioScan SRT en de daaruit verkregen resultaten worden niet erkend door de reguliere geneeskunde en zijn wetenschappelijk omstreden. Analyse met de BioScan SRT vervangt de door de reguliere geneeskunde erkende diagnostische methoden niet. Ik ben echter van mening dat de BioScan SRT waardevolle inzichten biedt voor de ontwikkeling van een holistische behandelingsmethode in de praktijk. Deze biologische en filosofische theorie gaat ervan uit dat de levensverschijnselen bepaald worden door de totaliteit van het levende, die meer is dan de onderdelen samen. Het is een geweldige aanvulling NAAST de reguliere geneeskunde.

//harmooniaal.nl/wp-content/uploads/2016/06/BioscanSRT-3.jpg//harmooniaal.nl/wp-content/uploads/2016/06/vrouw-met-lijst.jpg

Geïnteresseerd?

Bekijk onderstaande sites voor meer informatie.
Meer informatie
Meer informatie