Loading

Over mij

https://harmooniaal.nl/wp-content/uploads/2016/06/header-stenen-1920x400.jpg
Monique Pelders van Grol

Monique Pelders van Grol

Natuurgeneeskundig therapeut


Over mij

Ik ben Monique Pelders/van Grol, 44 jaar en moeder van 2 lieve hooggevoelige jonge kinderen. In mijn praktijk Harmooniaal werk ik fulltime als Natuurgeneeskundig Therapeut.

Mijn hele leven staat al in het teken van gezondheid, sport, reizen, psyche en natuur. Mede door mijn gezin heb ik hier uiteindelijk zowel privé als in mijn werk een balans in gevonden. Zij spiegelen mijn sensitiviteit die ik nu ten volle benut in mijn praktijk.

Als ik om me heen kijk zie ik veel mensen met klachten. Deze vaak chronische klachten worden veroorzaakt door een energetische onbalans. In mijn praktijk wil ik graag actief met jou op zoek gaan naar deze onbalans, zodat je zowel geestelijk als lichamelijk beter in je vel komt te zitten.

Met veel plezier heb ik 12,5 jaar als docent Biologie en Lichamelijke Opvoeding voor de klas gestaan in het Voortgezet Onderwijs. Deze periode heb ik afgesloten met een Sabbatical Year samen met mijn partner in Azië. Gewoon alles een keer overdenken wat je tot nu toe gedaan hebt en wat je nog wilt in het leven. Naast het reizen, genieten en veel dingen bekijken heb ik in Azië tal van cursussen in de oosterse geneeskunde gevolgd. Deze manier van denken spreekt me zeer aan. Hier werd de kiem gelegd voor mijn praktijk. Terug in Nederland beviel ik van twee prachtige kindjes. Al gauw bleek dat allebei de kinderen hooggevoelig waren en met meerdere allergieën kampten. In het reguliere zorgcircuit hebben we alle wegen bewandeld, maar zonder resultaat. Tot we bij een bio-resonantie therapeut kwamen, daar werden we gehoord, begrepen en geholpen. Dat wil toch iedereen! Dit is wat ik ook wil gaan doen, dacht ik meteen! Alle kwartjes vielen eindelijk op zijn plek, mijn eeuwige hang naar de geneeskunde, maar dan op een holistische wijze. Altijd maar willen bijscholen en nascholen. Omgaan met mensen en mensen willen helpen en begeleiden. De omscholing werd een feit. In 2016 opende ik de deuren van mijn Natuurgeneeskunde praktijk ‘Harmooniaal’ waar ik werk als holistisch therapeut.

• BioScan SRT Therapeut • Naet Therapeut • Internationale Thaise Massage Therapeut • PLATO erkende medische opleiding • HBO Biologie • HBO Academie voor Lichamelijke Opvoeding • Reiki • EHBO instructeur • AED instructeur en nog vele cursussen zullen volgen……

Meer informatie
Meer informatie