Ik ben Monique Pelders/van Grol, 43 jaar en moeder van 2 lieve hooggevoelige jonge kinderen. In mijn praktijk Harmooniaal werk ik fulltime als Natuurgeneeskundig Therapeut.

Mijn hele leven staat al in het teken van gezondheid, sport, reizen, psyche en natuur. Mede door mijn gezin heb ik hier uiteindelijk zowel privé als in mijn werk een balans in gevonden. Zij spiegelen mijn sensitiviteit die ik nu ten volle benut in mijn praktijk.

“Gezondheid is mijn leven”

Als ik om me heen kijk zie ik veel mensen met klachten. Deze vaak chronische klachten worden veroorzaakt door een energetische onbalans. In mijn praktijk wil ik graag actief met jou op zoek gaan naar deze onbalans, zodat je zowel geestelijk als lichamelijk beter in je vel komt te zitten. Hiervoor zet ik de techniek van Bioscan SRT in.

Bioscan SRT?

De Bioscan SRT bevat de nieuwste computertechnieken en werkt volgens een unieke combinatie van Acupunctuur, Biofeedback en Homeopathie. Gebaseerd op de uitgangspunten van de Bio-elektrische (Frequentie-) Geneeskunde die stelt dat, alle substanties, al dan niet levend, een unieke en meetbare energetische frequentie bezitten.

Electro acupunctuur volgens Voll (EAV) werd in ongeveer 1955 door dr. Voll ontdekt en in de daarop volgende jaren doorontwikkeld tot een verfijnde diagnostische methode van meten. Het is een moderne vorm van onderzoek waarbij reacties van het menselijk lichaam cijfermatig in kaart worden gebracht. Deze methode is gebaseerd op twee oude beproefde geneeswijzen, namelijk de Chinese acupunctuur en de homeopathie, en vormt zo een combinatie van Westerse elektronica met Chinese acupunctuur.

Het grondprincipe: 

bepaalde acupunctuurpunten op de huid hebben een wederzijdse relatie met bepaalde organen en weefselstructuren in het menselijk lichaam. Deze verfijnde diagnostische methode, zonder gebruik te maken van naalden, biedt belangrijke voordelen. Er kan exact bepaald worden waar de oorzaak van een klacht (de stressoren) zich bevindt. Ook kunnen ziekteprocessen in een vroeg stadium onderscheiden worden.