Loading

Veelgestelde vragen

Waarom een consult met de Bioscan SRT?

Een consult met de Bioscan SRT is goed voor iedereen die bezig is met zijn gezondheid. Het is een goede aanvulling naast de reguliere zorg, zeker voor mensen met chronische klachten en emotionele blokkades. Je wordt bewustgemaakt van stressoren in je lijf (zowel fysiek als mentaal), met voeding en je komt weer in contact komen met je eigen lijf.

Voor wie is een consult met de Bioscan SRT nuttig?

De Bioscan SRT is vooral effectief voor chronische klachten, emotionele klachten, onduidelijke klachten, versterken van immuunsysteem en tal van andere klachten zoals; - Gewrichtsklachten, -Darmklachten,-Allergieën, -Hooikoorts, -Vermoeidheid, -Candida (schimmels), -AD(H)D, -Burn-Out & Stress, -Fibromyalgie, -Hormonale storingen, -Hoofdpijn & Migraine, -Slaapproblemen, -Oorsuizen, -Infecties, -Testen van alle voeding en nog veel meer.

Wanneer is het niet aan te raden een test te doen?

Uit voorzorg, als je zwanger bent of als je een pacemaker hebt.

Heb ik een verwijzing van de huisarts nodig?

Je hebt geen verwijsbrief nodig.

Wordt een behandeling van de Bioscan SRT vergoed door de verzekeraar?

Praktijk Harmooniaal is aangesloten bij de beroepsvereniging BATC. Vele zorgverzekeraars vergoeden de therapeuten die aangesloten zijn bij BATC, geheel of gedeeltelijk. De vergoeding voor alternatieve zorg valt onder de aanvullende verzekeringen en valt voor niemand onder het eigen risico. Helaas vergoedt een enkele verzekeraar de BATC therapeuten niet. Check dit altijd bij je eigen zorgverzekeraar! Of kijk op pagina Vergoeding Zorgverzekeraar van het Alternatieve Geneeswijzen Overzicht

Geneest een Bioscan SRT consult ziektes?

Het belangrijkste doel bij de behandeling is het evalueren van de energiestroom in het lichaam en het verminderen van de hoeveelheid keuzes/stressoren die het lichaam heeft ter bevordering van een gezonde staat. Indien het lichaam in een gezonde conditie verkeert, kan er ook veel gemakkelijker met ziekte worden omgegaan waardoor ziektes sneller genezen. Het is niet bedoeld voor medische diagnoses, als een medische behandeling of als vervangmiddel voor medische ingrepen. Voor een medische diagnose verwijs ik u door naar een (huis)arts.

Wanneer merk ik een verbetering?

De tijdsduur voor verlichting van symptomen varieert en is afhankelijk van de ernst van je klachten en je algemene gezondheid. Veel mensen merken na het eerste onderzoek al een verschil in de energie, zowel mentaal als fysiek. Alles gaat beter stromen en het lichaam gaat aan de slag om te herstellen.

Wat kost een volledige behandeling?

Elk (volledig) consult duurt gemiddeld 75 tot 120 min en kost € 75,-.

Hoeveel behandelingen zijn nodig?

Het aantal behandelingen hangt af van de mate en ernst van je klachten en je gezondheid. Als er veel uit balans is,emotioneel en fysiek, dan hebben we meer tijd nodig om tot de kern te komen. Gemiddeld hebben de meeste mensen 2 a 3 consulten nodig. Wel raad ik je sterk aan om (half) jaarlijks jezelf te laten doormeten en te balanceren.

Zijn er neveneffecten?

De behandeling is veilig, snel, niet-invasief en pijnloos. Anders dan bij het testen op de huid, wordt de te testen substantie niet daadwerkelijk gebruikt, maar neemt het lichaam de aanwezigheid alleen maar waar zonder er heftig op te reageren. Wel kunt u na een meting vermoeid zijn of kunnen de symptomen in eerste instantie verergeren. Dit is een goed teken. Uw lichaam is zich aan het ontgiften en probeert zich aan te passen aan een nieuw energetisch niveau.

Is de BioScan SRT veilig en doeltreffend voor kinderen?

Juist bij kinderen is er snel resultaat te boeken. Zij zijn minder vastgeroest in hun energiepatronen en reageren daarom juist sneller. Zelfs op dieren wordt de Bioscan SRT succesvol toegepast.

Hoe kan de BioScan SRT (Stress Reducerende Therapie) iedereen helpen?

Omdat IEDEREEN tegenwoordig in meer of mindere mate last heeft van stress.

Wat wordt er gemeten?

Meer informatie
Meer informatie