Loading

Werkwijze

https://harmooniaal.nl/wp-content/uploads/2016/12/header-harmooniaal-1920x400.jpg

Werkwijze Praktijk Harmooniaal

In mijn praktijk gaan we samen op zoek door te meten met de Bioscan SRT, waar er energetische blokkades in je lichaam zitten. Vervolgens activeren we de energiebanen (meridianen), zodat ze weer vrijer gaan stromen. Om te voorkomen dat ze in de toekomst niet weer uit balans raken, gaan we op zoek naar de onderliggende oorzaak (veelal een emotie, spanning of stress). Ook dit is meetbaar en te balanceren.

https://harmooniaal.nl/wp-content/uploads/2017/01/Systeem-600x450.jpg

Naast een fysiek lichaam hebben we ook een energetisch lichaam. En een energetisch lichaam vraagt om energetische geneeskunde. Zoals we bloedvaten hebben in ons fysiek lichaam, hebben we meridianen in ons energielichaam. Meridianen transporteren uiteraard geen bloed, maar energie, levensenergie genoemd (Qi). Waar de meridianen samen komen bevind zich een chakra. De aura is weer het energieveld wat ons omringt. Het is verbonden met ons lichaam via de chakra’s.

Alles staat met elkaar in verbinding. Een emotioneel of fysiek probleem kan leiden tot een blokkade of verzwakking in ons energetisch lichaam.  Hierdoor stroomt onze energie niet goed meer met allerlei klachten tot gevolg. Door beiden facetten aan te pakken, zowel emotioneel als fysiek kun je een blokkade in een meridiaan of chakra ontdekken en open zetten. Hierdoor kan de Qi weer vrij stromen. Dit is het begin van het herstel van het lichaam.

Steek energie in jezelf en kom weer in balans

Het eerste consult is het meest uitgebreide consult. Allereerst bespreken we het door jou ingevulde digitale intake formulier. Vervolgens gaan we een globale meting doen welke meridiaan er bij jou uit balans is. Tevens zal er gelijk een aantal belangrijke emotionele stressoren bekeken worden. Samen bekijken we de resultaten zowel fysiek als emotioneel en zal het gesprek aanleiding geven om; - een geblokkeerde meridaan verder te behandelen - verder de emoties in te duiken - het lichaam te draineren - organen specifiek doormeten - ......... Elke meting zullen we samen bekijken en bespreken. Jouw lichaam geeft a.h.v. de uitslag aan waar de prioriteiten liggen. Dat kan op allerlei gebieden zijn. Vervolgens wordt je behandelt door het toedienen van die frequenties die specifiek voor jou bedoeld zijn om alles wat uit balans is weer in balans te brengen. Zo wordt het zelf genezend vermogen van het lichaam weer geactiveerd.

Allereerst checken we of dat wat in het 1e consult uit balans was, nu in balans is. Vervolgens worden de meridianen opnieuw gemeten, eventuele noodzaak voor een drainage en een verdieping op het emotionele vlak. Dit kan ook richting het spirituele vlak gaan. Ook nu zal jouw lichaam aangeven waar de prioriteit ligt. Meestal is er meer balans in het lichaam waardoor we in het 2e consult dieper in een speciefiek item kunnen gaan. Zo kan er ook gekeken worden naar: - evt tekorten op vitamines en mineralen - evt noodzaak voor supplementen - body scan - hormonen - allergieen - voeding - organen - ........... Zo wordt je laag voor laag gebalanceerd, tot we op de kern van het probleem komen. Afhankelijk van je klacht kan dat sneller of langer duren.

Ook nu wordt er eerst nagemeten van wat erin C1 en C2 uit balans was. Vervolgens zal zoals in elk consult, jouw lichaam zelf aangeven welke richting we op moeten gaan, zoals; - meridianen verder openzetten - emotionele blokkades - fysieke items meten (denk aan hormonen, organen, spieren, botten, klieren etc etc) - behoefte tot drainage - voeding - supplementen - ........ Meestal blijven er maar weinig disbalansen over, maar blijkbaar wel daar waar het om draait en die moeten we hebben.

Meer informatie
Meer informatie